Amadea Sterrebeek

Amadea

Gelaatsverzorging

Stralende gelaatsverzorging in Sterrebeek. Ontdek jouw tijdloze schoonheid bij Amadea.

Jouw Huid, Onze Expertise

Bij Amadea begrijpen we dat jouw huid uniek is, en we zijn er trots op om je een uitgebreide gelaatsverzorging te bieden die is afgestemd op jouw individuele behoeften. Met meer dan 30 jaar ervaring hebben we de kunst van het verbeteren van de huid geperfectioneerd.

Onze gelaatsverzorgingssessies bieden een oase van ontspanning, waarbij we de nieuwste technologieën en hoogwaardige producten combineren met de expertise van ons deskundige team. Of je nu last hebt van huidproblemen zoals acne, veroudering wilt tegengaan of gewoon wilt ontspannen en jezelf wilt verwennen, we hebben de juiste behandeling voor jou.

Bij Amadea geloven we dat echte schoonheid van binnen en van buiten komt. Laat ons je helpen je beste zelf te zijn. Maak vandaag nog een afspraak voor een gelaatsverzorgingssessie die speciaal voor jou is ontworpen.

Wij gebruiken al meer dan 15 jaar de producten van Environ

Dr. Des Fernandes was in de jaren ’80 een pionier in het gebruik van vitamine A in voldoende hoge concentraties om de kwaliteit van de huid zichtbaar te verbeteren. Hiermee plaatste hij Environ aan de top van de huidverzorging!

Hij raakte erg geïnteresseerd in de huid én de fysiologie van huidkanker na het overlijden van twee jonge patiënten door melanomen. Als plastisch chirurg deed hij heel wat onderzoeken en ontdekte hij dat vitamine A belangrijk was in het behoud van een mooie, gezonde huid en was hij vastberaden om hier een gamma van huidverzorgingsproducten voor te ontwikkelen.

De missie van Environ is om met wetenschappelijke en geavanceerde technologieën huidverzorgingingsproducten te maken voor zowel mannen als vrouwen, ongeacht je leeftijd, geschikt voor elk huidtype en elke huidskleur.

De combinatie van wetenschappelijk geavanceerde huidverzorgingsproducten met het revolutionaire Ionzyme® DFII apparaat leiden tot langdurige resultaten.  Environ® biedt u een programma van peeling- en vitaminebehandelingen om uw huid terug in topconditie te brengen. Wie heel snel resultaat verwacht, kan opteren voor een kuur van korte maar intensieve behandelingen die focust op een specifieke huidconditie.

Wij maken gebruik van B-E-St (Bio – Energy – Stimulation)

Het B-E-St toestel is een technologisch hoogstandje waarbij microcurrent of bio-stimulatie stroom gebruikt wordt. Door het uitsturen van deze zeer lage stroomsterkte slaagt B-E-St erin om ATP (adenosinetrifosfaat) – de omgezette energie uit voedsel in ons lichaam te verhogen met maar liefst 500 à 800%.

Deze stof is onmisbaar in alle fysiologische processen die energie verbruiken zoals beweging, bloedcirculatie, ademhaling, mentale inspanningen, groei, celvernieuwing, etc.

Deze stroomvorm maakt het mogelijk verstoorde cellen terug te activeren door de orgaaneigen frequentie als een herinnering naar die specifieke cellen te sturen waardoor het orgaan beter gaat functioneren.

De juiste punten komen uit meer dan 40 jaar ervaring totaaltherapie in osteopathie, manuele therapie, acupunctuur, …