Amadea Sterrebeek

Katleen

Wie is Amadea?

Katleen hier! Natuurlijke schoonheid omarmen en jou helpen stralen is waar Amadea voor staat. Als eigenaar van dit bedrijf, streef ik er persoonlijk naar om jou de beste behandelingen te bieden, op maat gemaakt voor jouw unieke behoeften. Mijn passie en ruim 30 jaar ervaring leiden ons op de weg naar tijdloze schoonheid en vertrouwen. Samen creëren we een wereld waarin jij op je best bent.

Bij Amadea staat mijn passie voor gelaatsverzorging, permanente make-up en laserontharing centraal. Mijn reis begon als tiener, toen ik droomde van een plek waar tijdloze schoonheid en zelfvertrouwen hand in hand gaan. Nu, vele jaren later, is die passie nog even sterk en drijft ze me elke dag.

Mijn toewijding aan het veld heeft me geïnspireerd om een omgeving te creëren waarin individuele schoonheid wordt gevierd en versterkt. Bij Amadea draait alles om het omarmen van jouw unieke schoonheid en zelfvertrouwen, en ik nodig je van harte uit om dit te komen ervaren in mijn praktijk in Sterrebeek.

Hier vind je de persoonlijke aandacht die je verdient. Mijn voortdurende streven naar bijleren en mijn enthousiasme voor de nieuwste technologieën en ontdekkingen in de schoonheidsindustrie zijn jouw garantie voor de best mogelijke behandelingen.

Samen met mij kun je jouw natuurlijke schoonheid omarmen en je zelfvertrouwen vergroten. Of je nu een vaste klant bent bij Amadea of ons voor het eerst bezoekt, ik kijk ernaar uit om je te verwelkomen en je te helpen stralen, want bij Amadea draait alles om jouw tijdloze schoonheid.