Amadea Sterrebeek

Amadea

Permanente make-up

Permanente make-up in Sterrebeek

Jouw Stralende Look, Dag en Nacht

Ontwaak met zelfvertrouwen en een stralende uitstraling, dankzij onze permanente make-updiensten bij Amadea. Of je nu op zoek bent naar perfecte wenkbrauwen, verleidelijke ogen, of prachtige lippen, wij hebben de oplossing voor jou.

Onze permanente make-upbehandelingen zijn ontworpen om jouw natuurlijke schoonheid te accentueren en tijd te besparen in je dagelijkse routine. Stel je voor: geen gedoe meer met eyeliner, wenkbrauwpotloden of lippenstift.

Bij Amadea begrijpen we dat permanente make-up een persoonlijke keuze is, en daarom werken we nauw met jou samen om de perfecte look te creëren die past bij jouw stijl. Jouw tevredenheid staat voorop.

Klaar voor een moeiteloze en altijd prachtige uitstraling? Maak nu een afspraak en geniet van het gemak en de schoonheid van permanente make-up.

Hoe verloopt het?

Om te beginnen worden vorm en kleur in overleg bepaald. Hierna wordt, met een potlood, de gekozen vorm voorgetekend. Pas daarna wordt de definitieve PMU (met kleurpigment) aangebracht.

Na 1 week is het definitieve resultaat zichtbaar. U heeft nu een perfecte (basis) make-up.
Dankzij mijn unieke werkmethode (samenwerking met een arts) is het zelden nodig om in meerdere sessies te werken.

De aangebrachte kleur vervaagt door natuurlijke opname en vernieuwing van de huid. Indien u uw PMU wilt onderhouden kunt u na 2 à 5 jaar de kleur laten opfrissen. Hierdoor blijft de kleur van uw PMU mooi en fris van kleur.