Amadea Sterrebeek

Amadea

Laser ontharing

Blijvend zijdezachte huid dankzij onze laserontharing. Ontdek een haarvrije toekomst bij Amadea.

Zeg Vaarwel tegen Ongewenst Haar

Bij Amadea, geloven we in blijvende schoonheid en zelfvertrouwen. Onze laserontharingsservices bieden de sleutel tot een zijdezachte, haarvrije huid, die perfect samengaat met onze gelaatsverzorging en permanente make-up.

Met de nieuwste technologieën van en deskundige behandelingen, helpen we je ongewenste haargroei permanent te verminderen. Wij zorgen voor een comfortabele en effectieve ontharingservaring, waardoor je huid glad en stralend wordt.

Laserontharing is niet alleen een praktische keuze, maar het maakt ook deel uit van ons algehele streven naar zelfverzorging. Combineer het met onze op maat gemaakte gelaatsverzorging om je natuurlijke schoonheid naar voren te brengen. Of overweeg permanente make-up voor een moeiteloze, altijd verzorgde uitstraling.

Bij Amadea geloven we dat schoonheid iets persoonlijks is, en we zijn hier om je te ondersteunen bij elke stap van je reis. Ervaar de voordelen van onze diensten en laat ons je helpen je beste zelf te zijn.

Wij gebruiken LightSheer

Als we willen begrijpen hoe het Lumenis LightSheer systeem werkt is het belangrijk te weten hoe haar groeit en hoe de laser het haar kan verwijderen. Door verschillende soorten cycli in de haarzakjes ontstaan verschillende haarsoorten.
Enkele voorbeelden zijn: wimpers, borsthaar, pubisbeharing, axillaire beharing, enz. Kortdurende haarcycli resulteren in kortblijvende haren (bv. wenkbrauwen, wimpers), langerdurende cycli produceren langere haren. (bv. rughaar). Haarzakjes (haarfollikels) ontwikkelen zich onderhuids. Ze groeien echter niet gelijktijdig.

Zo onderscheiden we 3 groeifasen:

• De actieve groeifase (anagene fase)
• De overgangsfase (catagene fase)
• De rustfase (telogene fase).

De tijd die elke fase neemt is afhankelijk van meerdere factoren.

Menig klinisch onderzoek heeft uitgewezen dat een 800 nm golflengte voor permanente haarreductie de beste resultaten geeft bij 90% van alle huidtypes (I-VI) door middel van hoge melanine absorptie rond de behandelde haarzakjes. De energie van de laserpuls wordt via het lichaamseigen pigment (melanine) tot in de kern van de haarwortels gebracht om daar omgezet te worden in warmte. Hierdoor raken de haarwortels dermate beschadigd waardoor er geen nieuwe haarcyclus meer kan ontstaan. De omliggende huid blijft bij dit ontharingsproces onaangetast.

Enkel de haren in de anagene fase kunnen behandeld worden door middel van laserlicht, omdat enkel de haarzakjes van de haren in deze fase pigment (melanine) bevatten.
Dit maakt dat meerdere behandelingen met intervallen van ± 4 tot 8 weken noodzakelijk zijn.
Tijdens deze rustpozen zal u merken dat de behandelde haartjes spontaan beginnen uitvallen.

Voor wie?

Alle vrouwen en mannen die verlost willen zijn van ongewenste haartjes kunnen geholpen worden.
Mensen met een licht huidtype en donkere haren zijn het meest effectief te behandelen.